Хокеј Хокеј/Вести

Континентал Куп: Звездини хокејаши у Бугарској

Хокејаши Црвене звезде би нову сезону требало да започну наступима у Континентал Купу. Ове године прва фаза овог такмичења игра се на Исланду и у Бугарској, а наши хокејаши су смештени у “Б групу”.

У овој групи, поред црвено-белих, налазе се још и загребачка Младост, турски Буз Бејкоз и домаћин Ирбис-Скејт из Софије. Ако све буде како треба и ако не буде неких драстичних промена у формирању екипе, црвено-бели оклопници би могли да прођу прву фазу овог такмичења које се одржава од 16. до 18. октобра. Уколико се то деси, Звездини хокејаши би од 13. до 15. новембра отпутовали или у Љубљану (ако буду први у групи) или за Француску (ако буду други) У Љубљани би укрстили палице са Шахтјором из Белоусије, Олимпом из Латвије и Олимпијом из Љубљане, док би у Француској палице укрстили са екипама Јертис Павлодара (Казакстан), Амиенса (Француска) и Ференцвароша (Мађарска).

Још увек очекујемо вести из клуба око сениорске екипе за наредну сезону и чим будемо имали неке вести, правовремено ћемо вас обавестити о свему.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама