Hokej Hokej/Vesti

Kontinental Kup: Zvezdini hokejaši u Bugarskoj

Hokejaši Crvene zvezde bi novu sezonu trebalo da započnu nastupima u Kontinental Kupu. Ove godine prva faza ovog takmičenja igra se na Islandu i u Bugarskoj, a naši hokejaši su smešteni u “B grupu”.

U ovoj grupi, pored crveno-belih, nalaze se još i zagrebačka Mladost, turski Buz Bejkoz i domaćin Irbis-Skejt iz Sofije. Ako sve bude kako treba i ako ne bude nekih drastičnih promena u formiranju ekipe, crveno-beli oklopnici bi mogli da prođu prvu fazu ovog takmičenja koje se održava od 16. do 18. oktobra. Ukoliko se to desi, Zvezdini hokejaši bi od 13. do 15. novembra otputovali ili u Ljubljanu (ako budu prvi u grupi) ili za Francusku (ako budu drugi) U Ljubljani bi ukrstili palice sa Šahtjorom iz Belousije, Olimpom iz Latvije i Olimpijom iz Ljubljane, dok bi u Francuskoj palice ukrstili sa ekipama Jertis Pavlodara (Kazakstan), Amiensa (Francuska) i Ferencvaroša (Mađarska).

Još uvek očekujemo vesti iz kluba oko seniorske ekipe za narednu sezonu i čim budemo imali neke vesti, pravovremeno ćemo vas obavestiti o svemu.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama