Fudbal Fudbal/Najava utakmica

Stanković: Zaslužili smo pune tribine

Očekivanja pred utakmicu poslednjeg kola Superlige Srbije sa Proleterom koja će biti odigrana u subotu u 19 časova i 15 minuta i posle koje će uslediti do sada neviđen spektakl povodom proslave 31. titule Crvene zvezde, izneo je šef stručnog štaba našeg kluba Dejan Stanković.

– Sutra je lep dan za Crvenu zvezdu i svakog našeg navijača. Bio je to dugačak i neugodan put, ali igrači su ga prošli i pokazali da su najbolji u Srbiji. Nadam se što većem broju ljudi koji će pozdraviti naše šampione. Poslednja utakmica u takmičarskoj godini za nas, videću još kakav ću sastav izvesti na teren. Iako će biti pravi spektakl u koji ćemo morati da se uklopimo, utakmica neće biti revijalnog karaktera za nas. Radimo analizu po protokolu, razmišljamo o Proleteru, ali videćemo sutra u kom će sastavu izaći, da li će ukazati šansu mlađima, koje su im ambicije. Što se nas tiče, ko god zaigra sutra, mora da ispoštuje dan i spektakl – započeo je Stanković.

Govorio je šef stručnog štaba našeg tima i o osvojenoj tituli.

– Ovo je trofej koji pripada Crvenoj zvezdi, igračima i navijačima. Osećam je svojom kao trener i navijač. Zahvalio bih se svima koji su učestvovali u njenom osvajanju.

Najavio je Stanković da će sutra u crveno-belom dresu na zvaničnoj utakmici debitovati i Seku Sanogo.

– Igraće sutra. Moja odgovornost je bila da ga sačuvam, ali on je dosta radio i zaslužuje da zaigra. Možda je mogao i pre, možda i nije, ali to je prošlost. Ono što je bitno, to je da će sutra imati minutažu i da će navijači imati priliku da ga vide na terenu.

Gosti našeg fudbalskog kluba na sutrašnjem meču biće futsaleri Crvene zvezde.

– Svako ko ima veze sa našim Sportskim društvom je dobro došao na Marakanu. Vrata našeg kluba su otvorena za svakog od njih, nevezano kojim se sportom bave. Isto važi i za naše bivše fudbalere, ko god da ima neki problem ili da ima želju da trenira sa nama, kao što je to bio slučaj sa Tošićem u februaru, može da dođe – podvukao je Stanković.

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama