Фудбал Фудбал/Најава утакмица

Станковић: Заслужили смо пуне трибине

Очекивања пред утакмицу последњег кола Суперлиге Србије са Пролетером која ће бити одиграна у суботу у 19 часова и 15 минута и после које ће уследити до сада невиђен спектакл поводом прославе 31. титуле Црвене звезде, изнео је шеф стручног штаба нашег клуба Дејан Станковић.

– Сутра је леп дан за Црвену звезду и сваког нашег навијача. Био је то дугачак и неугодан пут, али играчи су га прошли и показали да су најбољи у Србији. Надам се што већем броју људи који ће поздравити наше шампионе. Последња утакмица у такмичарској години за нас, видећу још какав ћу састав извести на терен. Иако ће бити прави спектакл у који ћемо морати да се уклопимо, утакмица неће бити ревијалног карактера за нас. Радимо анализу по протоколу, размишљамо о Пролетеру, али видећемо сутра у ком ће саставу изаћи, да ли ће указати шансу млађима, које су им амбиције. Што се нас тиче, ко год заигра сутра, мора да испоштује дан и спектакл – започео је Станковић.

Говорио је шеф стручног штаба нашег тима и о освојеној титули.

– Ово је трофеј који припада Црвеној звезди, играчима и навијачима. Осећам је својом као тренер и навијач. Захвалио бих се свима који су учествовали у њеном освајању.

Најавио је Станковић да ће сутра у црвено-белом дресу на званичној утакмици дебитовати и Секу Саного.

– Играће сутра. Моја одговорност је била да га сачувам, али он је доста радио и заслужује да заигра. Можда је могао и пре, можда и није, али то је прошлост. Оно што је битно, то је да ће сутра имати минутажу и да ће навијачи имати прилику да га виде на терену.

Гости нашег фудбалског клуба на сутрашњем мечу биће футсалери Црвене звезде.

– Свако ко има везе са нашим Спортским друштвом је добро дошао на Маракану. Врата нашег клуба су отворена за сваког од њих, невезано којим се спортом баве. Исто важи и за наше бивше фудбалере, ко год да има неки проблем или да има жељу да тренира са нама, као што је то био случај са Тошићем у фебруару, може да дође – подвукао је Станковић.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама