Кошарка Кошарка/Вести

САША ОБРАДОВИЋ ЈЕ ТРЕНЕР ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ!

Извор: КК Црвена звезда

У нашој кући, међу зидинама Kалемегдана, KK Црвена звезда мтс представио је новог шефа стручног штаба – Сашу Обрадовића. Тињала је жеља, међусобна, а сада су се и стекли услови да Звездино дете после 15 година успешне тренерске каријере поново дође у своју кућу и постане први тренер црвено-белих.

То је данас и озваничено. У присуству великог броја новинара одржана је конференција под отвореним небом, а савезник је било и варљиво време. Излазак Саше Обрадовића из просторија клуба пратило је сунце баш као и тактови песме који су говорили да је црвено-бела легендарна шестица поново у вољеном клубу. Сада у некој другој улози за коју и председник клуба Небојша Човић верује да је најбољи могући избор.

Саша Обрадовић је преузео реч, а поред председника клуба уз њега су били и нови чланови стручног штаба – први помоћник Душан Марковић, затим Миленко Богићевић и Душан Марковић.

‘’Хвала Небојши Човићу што ми је указао поверење и част. Себе сматрам делом историје Звезде. Мислим да сам током ових година заслужио да будем тренер. Не плашим се, спреман сам и физички и психички да изнесем валика очекивања. Хвала и агенту Мишку Ражнатовићу који је много урадио да будем тренер Звезде. Свестан сам одговорности и јаких очекивања. Црвена звезда ће играти модерн кошарку на обе стране терена. Морамо да направимо добар тим за тежак распоред. Имам обећање да ће клуб то подржати. Циљ свих нас је да направимо јак тим и да представљамо Србију на најбољи могући начин. Сматрам себе делом ове куће, сваког овог камена, историје Звезде. Мислим да сам свих ових година заслужио да будем тренер Звезде. свестан сам очеквиања, спреман сам физички и психични да издржим то’’, истакао је Обрадовић.

Нови чланови стручног штаба Црвене звезде и први тренер добили су пригодне поклоне од клуба које је поделио тим менаџер Небојша Илић. Легендарна ‘’шестица’’ је добила ретро дрес са својим бројем и презименом, а директор клуба Филип Сунтурлић пожелео је Обрадовићу добродошлицу у име комплетног менаџмента и свих запослених и доделио му урамљени поклон ‘’Kлуб 100’’. Подсећамо, за 75. рођендан клуба KK Црвена звезда је оформо тај клуб који садржи све првотимце који су имали 100 и више наступа у црвено-белом дресу. Један од њих је наравно и Саша Обрадовић који је у својој кући примио плакету.

Време је за нове успехе, нове рекорде. Трофеји, успеси, невероватне бројке из играчких дана су темељ. Емоција коју несумњиво Саша Обрадовић има према Црвеној звезди, њеним навијачима, а она је обострана је темељ за велика дела!

 

Скочи на траку са алаткама