Кошарка Кошарка/Вести

ЛАЗАР ГАГИЋ НОВИ ЧЛАН МЛАЂИХ СЕЛЕКЦИЈА ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ

Извор: СД Црвена звезда

КК Црвена звезда мтс наставља са ангажовањем младих и талентованих кошаркаша који представљају будућност српске кошарке.

Након Вудраговића, Топића и повратка Николе Поповића, КК Црвена звезда потписала је у уторак вишегодишњи стипендијски уговор са талентованим беком Лазаром Гагићем.

Лазар је рођен 2005.године и један је од најталентованијих играча на позицијама 2 и 3 у свом узрасту. Висок је 197 центиметара.

Прве кошаркашке кораке правио је у екипи „Џокер“ из Сомбора где је и рођен, а добрим играма привукао је велику пажњу бројних клубова, а Лазар се одлучио да се даље кошаркашки развија у систему Црвене звезде где ће имати најбоље услове за даље школско образовање и кошаркашко усавршавање:

– Очекивања су сразмерна ономе како будем радио и како се будем залагао. Значи све је на мени, мора пуно да се ради и тренира, јер сви ми имамо жељу једног дана да дођемо до првог тима Црвене звезде то је свима циљ. Без обзира што нисам из Београда, пратио сам Црвену звезду долазио сам и на утакмице колико сам могао, свака утакмица била је својеврсни доживљао за мене. Идемо корак по корак дошао сам у велики клуб… – рекао је Гагић приликом потписивања уговора са нашим клубом.

КК Црвена звезда мтс тако је начинила још један корак током овог прелазног рока и у складу са најављеном политиком ослањања на младе и домаће играче који представљају будућност Црвене звезде и српске кошарке.

КК Црвена звезда мтс

Скочи на траку са алаткама