Фудбал Фудбал/Вести

БЕН: ПОБЕДА ЗА РОЂЕНДАН

Извор: СД Црвена звезда

Црвена звезда ће у среду од 20 часова гостовати Партизану у оквиру полуфинала Купа Србије, а за Ел Фарду Бена ће 10. јун бити посебан датум. Наш нападач ће тог дана напунити 31 годину, а као рођендански „поклон“ жели победу.

– Уколико победимо у дербију, биће ми то можда и најлепши рођендан у животу. Наравно, то нам је циљ. Желимо дуплу круну и на том путу морамо да победимо и Партизан. Сви смо фокусирани, спремамо се добро за тај меч и верујем да ћемо бити на висини задатка. За дерби нам не треба посебна мотивација, играо сам их већ неколико у каријери, један сам од искуснијих у тиму, знам шта могу да очекујем и покушаћу да то пренесем и на млађе саиграче – почео је Бен.

Сагласни су сви у Црвеној звезди, па и нападач са Комора, да је приоритет освајање дупле круне,

– Доминантно смо освојили титулу. Најбоља смо екипа у Србији и то су резултати показали на прави начин. Имамо још потенцијално две утакмице у Купу, још 180 минута борбе и само размишљамо о томе да после 24. јуна будемо освајачи дупле круне. Наравно, без обзира на то што смо обезбедили титулу, и у преостала два кола ћемо настојати да победимо. То је филозофија Дејана Станковића.

Радује се Бен што ће се утакмице до краја сезоне играти уз присуство публике, без ограничења око броја навијача.

– Волео бих што више наших навијача на дербију, али и у свим утакмицама до краја сезоне. Много нам значи њихова подршка и срећни смо што се утакмице играју пред публиком. Пуне трибине су увек додатна мотивација, а када имате навијаче као Црвена звезда, онда је ужитак играти пред њима – подвлачи Бен.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама