Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Омладински погон

РАДУЛОВИЋ: НАЈЛЕПШИ ДАН У ЖИВОТУ

Извор: СД Црвена звезда

Ако је неко заслужио својим играма у омладинском тиму да има најлепши деби у Црвеној звезди, онда је то сигурно Андрија Радуловић. Звездин бисер рођен 2002. године дебитовао је, али и постигао први гол у дресу црвено-белих.

– Тешко да се може описати како се тренутно осећам. Једно велико искуство за мене. Срећан сам што сам уопште и тренирао са првим тимом. Ово је мој најлепши дан у животу. Добио сам шансу да дебитујем и мислим да сам ову прилику искористио на прави начин. Нисам могао лепши деби да замислим, прва утакмица и одмах гол на Маракани – са осмехом говори Радуловић.

После неколико тренинга са првим тимом, Радуловић је заслужио поверење Дејана Станковића.

– Управо тако. Дајем све од себе, трудим се и верујем да могу много. Млад сам, време је испред мене, али ми много значи што видим да клуб, као и Дејан Станковић, верују у мене. Мислим да не постоји већа привилегија тренирати у клубу који највише волиш, поред човека који је легенда клуба и српског фудбала.

Радуловић је прославио дебитантски гол са саиграчем из омладинаца, а сада и из првог тима, голманом Андријом Катићем.

– Још у свлачионици смо се договорили да, уколико постигнем погодак, прославимо то заједно. Наравно, моја жеља је била да одем на север. То је сан сваког играча који тренира у Звезди. Катић ме чекао иза гола, тако да смо заједно прославили мој погодак. Када сам постигао гол био сам збуњен, магла  ми се створила пред очима, био сам пун адреналина и среће.

Радуловић је описао и како је дошло до тога да управо он буде извођач једанаестерца.

– Нисам стварно очекивао да ће ми саиграчи препустити извођење пенала. Капитен Милан Борјан је узео лопту и рекао да ја шутирам и захвалан сам му на томе. Сви су били срећни због тога, бодрили су ме пре пенала, тако да смо још једном показали да смо сви заједно једна велика породица.

После сјајних партија у Омладинској лиги, као и Лиги шампиона за младе, наш крилни нападач је скренуо пажњу на себе.

– На неки начин сам очекивао позив првог тима. Знао сам колико сам пружио играма у омладинској селекцији. Са друге стране, нисам очекивао да ће бити на овакав начин, али осећај је свакако невероватан и не могу речима описати колико сам срећан. Такође, желим да се захвалим свим звездашима на громогласном аплаузу код мог уласка на терен. То ми је дало још већу снагу и жељу да покажем колико умем – подвукао је Андрија Радуловић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама