Фудбал Фудбал/Вести

МИЛИЈАШ: БИЋЕМО ЈОШ БОЉИ У ПРЕКИДИМА

Извор: СД Црвена звезда

Утиске после тријумфа Црвене звезде над Радником (4:1) и нова три бода, изнео је асистент стручног штаба Дејана Станковића – Ненад Милијаш. Некадашњи фудбалер нашег клуба истакао је да је задовољан игром црвено-белих, головима из прекида, као и дебијем младог Андрије Радуловића, ком није много времена требало да се упише у стрелце.

– Честитао бих нашим играчима на приказаној игри на данашњем мечу, али и фудбалерима Радника. Драго ми је да је екипа показала карактер, да је имала добру реакцију и заиста сам задовољан другим полувременом. Можда смо нешто лошије ушли у меч, али смо из два прекида дали голове. Имамо још неколико утакмица до краја, знамо наше циљеве, тако да настављамо поход ка дуплој круни – почео је Милијаш.

Опасна из прекида је Црвена звезда током пролећа, што веома радује Милијаша.

– То је сегмент игре ком смо много посвећени. Радимо на томе свакодневно, имамо добре скакаче и радује ме чињеница да из прекида успевамо да постижемо голове. Драго ми је што постоји размишљање код играча да кад оду на центаршут – могу да постигну гол. Верују у себе и сигуран сам да ћемо прекиде још више усавршити.

Ротирао је Станковић на данашњем мечу, а Милијаш је задовољан како су се снашли фудбалери који су током сезоне имали мању минутажу.

– То су фудбалери који на тренинзима показују да заслужују да играју. Ситуација је таква да сад могу да добију шансу. Дали су максимум, искористили прилику, а није лако играти утакмицу када си одређени период ван терена. Показали су карактер.

Андрија Радуловић је омладинац нашег клуба који је вечерас дебитовао за Црвену звезду и одмах се уписао у стрелце.

– Честитао бих му на голу. Млад је, добио је шансу, а указана му је и прилика од старијих саиграча да изведе пенал. То говори о нашој атмосфери у свлачионици. На њему је сад да ради и да користи сваку прилику која му се укаже. Имамо уз њега још неке младе играче и радимо пажљиво са њима – подвлачи Милијаш.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама