Fudbal Fudbal/Vesti

Prodato 12.000 karata za Radnik

Zvezdaši su pokazali da im je nedostajalo da gledaju i bodre svoje mezimce u crveno-belom dresu time što je do sada prodato 12.000 ulaznica za utakmicu 28. kola Superlige Srbije protiv Radnika. Prodaja se naravno nastavlja, i traje danas do 18 časova, kao i sutra od 10 sati do početka meča zakazanog za 19 časova.

S obzirom da će i na ovoj utakmici sav prihod od karata ići u humanitarne svrhe za pomoć Dečjoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohijii, naši zvezdaši su još jednom pokazali veliko srce, koliko im fali Marakana, kao i mečevi naše Crvene zvezde.

U skladu sa odlukom o poštovanju razmaka od jednog mesta između gledalaca, polovina kapaciteta našeg stadiona biće puštena u prodaju, što znači 24.500 karata. Marakana je dovoljno velika da i uz takvo ograničenje može da se napravi fenomenalna atmosfera na tribinama.

Napominjemo da će na ovom meču važiti sezonske ulaznice, ali pozivamo i “sezonce” da kupe karte na blagajnama pošto će kupovina istih imati humanitarni karakter, a cena je svakako simbolična – 75 dinara. Crvena zvezda i ovom prilikom moli publiku da poštuje sve mere i propise Vlade Srbije.

Svi na stadion, gde nam igra Zvezda šampion!

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama