Фудбал Фудбал/Вести

Продато 12.000 карата за Радник

Звездаши су показали да им је недостајало да гледају и бодре своје мезимце у црвено-белом дресу тиме што је до сада продато 12.000 улазница за утакмицу 28. кола Суперлиге Србије против Радника. Продаја се наравно наставља, и траје данас до 18 часова, као и сутра од 10 сати до почетка меча заказаног за 19 часова.

С обзиром да ће и на овој утакмици сав приход од карата ићи у хуманитарне сврхе за помоћ Дечјој клиници у Тиршовој и манастиру Церенска река на Косову и Метохијии, наши звездаши су још једном показали велико срце, колико им фали Маракана, као и мечеви наше Црвене звезде.

У складу са одлуком о поштовању размака од једног места између гледалаца, половина капацитета нашег стадиона биће пуштена у продају, што значи 24.500 карата. Маракана је довољно велика да и уз такво ограничење може да се направи феноменална атмосфера на трибинама.

Напомињемо да ће на овом мечу важити сезонске улазнице, али позивамо и “сезонце” да купе карте на благајнама пошто ће куповина истих имати хуманитарни карактер, а цена је свакако симболична – 75 динара. Црвена звезда и овом приликом моли публику да поштује све мере и прописе Владе Србије.

Сви на стадион, где нам игра Звезда шампион!

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Who's Online

Скочи на траку са алаткама