Fudbal Fudbal/Vesti

VUKANOVIĆ: SVE BLIŽI DUPLOJ KRUNI

Izvor: SD Crvena zvezda

Sa dva pogotka protiv Rada, „overio“ je titulu Aleksa Vukanović, a i na današnjem meču protiv Inđije bio je jedan od najzapaženijih aktera. Crvena zvezda je slavila rezultatom 2:1, obezbedila prolaz u polufinale Kupa Srbije, a Vukanović nije krio zadovoljstvo zbog toga.

– Odigrali smo dobar meč. Bilo je teško vreme, nezgodan teren, ali nismo se obazirali na to, već smo samo razmišljali o trijumfu. Više od dva meseca smo trenirali u četiri zida, potrebno je vreme da sve to bude onako kako smo zamislili, ali danas smo bili na visini zadatka i zasluženo pobedili – počinje Vukanović.

Svestan je visoki napadač da su crveno-beli vrlo blizu osvajanja duple krune.

– Težimo ka tome da pobedimo svaku utakmicu, u tome se ogleda veličina Crvene zvezde. Još samo nekoliko koraka nas deli do osvajanja duple krune i mnogo me raduje ta činjenica. Nadam se da ćemo uspeti da, posle prvenstva, osvojimo i kup.

Zadovoljan je Vukanović sopstvenom formom, ali smatra da ima prostora za poboljšanje.

– Teški smo svi pomalo, zbog te pauze, ali uspevam da postižem golove. Nadam se da će ih biti što više, a raduje me što sam pogodio baš protiv Rada u meču kojim smo i matematički obezbedili titulu. Trudimo se da na teren prenesemo sve ono što vežbamo na treninzima, za sada nam to sjajno ide i verujem da će tako i ostati.

Crvena zvezda će u subotu dočekati Radnik, a u prodaji će biti ulaznice za pola kapaciteta stadiona.

– Nadam se da će navijači doći u što većem broju da nas podrže. I danas protiv Inđije je bilo osveženje igrati pred publikom. Očekujem u subotu da će zvezdaši ispuniti kapacitet polovine stadiona i da ćemo se svi zajedno radovati novoj pobedi – podvlači Vukanović.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama