Фудбал Фудбал/Вести

ВУКАНОВИЋ: СВЕ БЛИЖИ ДУПЛОЈ КРУНИ

Извор: СД Црвена звезда

Са два поготка против Рада, „оверио“ је титулу Алекса Вукановић, а и на данашњем мечу против Инђије био је један од најзапаженијих актера. Црвена звезда је славила резултатом 2:1, обезбедила пролаз у полуфинале Купа Србије, а Вукановић није крио задовољство због тога.

– Одиграли смо добар меч. Било је тешко време, незгодан терен, али нисмо се обазирали на то, већ смо само размишљали о тријумфу. Више од два месеца смо тренирали у четири зида, потребно је време да све то буде онако како смо замислили, али данас смо били на висини задатка и заслужено победили – почиње Вукановић.

Свестан је високи нападач да су црвено-бели врло близу освајања дупле круне.

– Тежимо ка томе да победимо сваку утакмицу, у томе се огледа величина Црвене звезде. Још само неколико корака нас дели до освајања дупле круне и много ме радује та чињеница. Надам се да ћемо успети да, после првенства, освојимо и куп.

Задовољан је Вукановић сопственом формом, али сматра да има простора за побољшање.

– Тешки смо сви помало, због те паузе, али успевам да постижем голове. Надам се да ће их бити што више, а радује ме што сам погодио баш против Рада у мечу којим смо и математички обезбедили титулу. Трудимо се да на терен пренесемо све оно што вежбамо на тренинзима, за сада нам то сјајно иде и верујем да ће тако и остати.

Црвена звезда ће у суботу дочекати Радник, а у продаји ће бити улазнице за пола капацитета стадиона.

– Надам се да ће навијачи доћи у што већем броју да нас подрже. И данас против Инђије је било освежење играти пред публиком. Очекујем у суботу да ће звездаши испунити капацитет половине стадиона и да ћемо се сви заједно радовати новој победи – подвлачи Вукановић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама