Фудбал Фудбал/Вести

ИВАНИЋ: РАДУЈУ МЕ ГОЛОВИ

Извор: СД Црвена звезда

Немилосрдан је Мирко Иванић према противничким голманима, а на данашњем мечу је само потврдио да се налази у феноменалној форми. Након што је пре четири дана у сусрету против Рада постигао гол и два пута асистирао, у тријумфу против Инђије (2:1) је био „кривац“ за оба гола. Прво је у 35. минуту погодио мрежу ривала, а онда три минута касније и асистирао Бену.

– Задовољан сам што смо прошли даље. Свесни смо били да ће меч против Инђије бити тежак, јер су они заиста екипа која добро игра на домаћем терену. Остварили смо наш циљ, прошли даље, сад следи мали предах, а већ за викенд нас очекује нови изазов. Голови ме чине срећним, као и асистенције. Задовољан сам што сам у прилици да на тај начин помажем тиму и волео бих да их што више буде до краја сезоне – истиче Иванић.

Мењало се неколико „годишњих доба“ на данашњем сусрету, али то није сметало нашим фудбалерима, који су и по киши и по сунцу дали све од себе да остваре позитиван резултат и пролаз даље.

– Похвалио бих читаву екипу. Није било лако играти данас. Имали смо доброг ривала, мењали су се временски услови током меча, али није нам то превише сметало. Трудили смо се да не размишљамо о тим стварима, већ да само будемо фокусирани на терен и лопту. Успели смо да победимо и сад мирно чекамо следећи меч.

Јасан је Иванић што се тиче циљева црвено-белих.

– Црвена звезда је клуб који сваке године иде на дуплу круну, тако да нам је то циљ и ове сезоне. Мислим да можемо то да остваримо и веома смо близу тога. Деки је доласком донео позитивну енергију, има велику жељу да освојимо дуплу круну, што нас играче изузетно мотивише. То је позитивно, због тога верујем да ћемо остварити све постављене циљеве – тврди Иванић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама