Fudbal Fudbal/Vesti

BEN: NADAM SE VELIKOJ PODRŠCI PROTIV RADNIKA

Izvor: SD Crvena zvezda

Strelac i asistent na utakmici protiv Inđije, posle koje je Crvena zvezda obezbedila plasman u polufinale Kupa Srbije, El Fardu Ben zadovoljan je trenutnom formom.

-Gostovanja u Inđiji su uvek neugodna, jako je teško igrati protiv njih. Znali smo da su čvrsta ekipa i da neće biti lako. Prethodna utakmica koju smo odigrali pokazala je da su na svom terenu sigurni i da igraju ozbiljan fudbal. Međutim imali smo dovoljno vremena da dobro pripremimo utakmicu i uvidimo gde smo grešili u prethodnom duelu. Na sinoćnoj utakmici dokazali smo da smo zasluženo prvaci države, ali se nećemo zadovoljiti ovim rezultatom. Trofej Kupa Srbije nedostajao nam je prethodnih godina i sada smo na dobrom putu da ove godine podignemo dve titule.

Naš odlični napadač je ušao u golgetersku formu.

-Izuzetno je bitno što sam posle pauze nastavio sa dobrom igrom. Upravo su partije koja sam pružio na prethodne dve utakmice uz pomoć saigrača, dokaz da se i tokom Vanrednog stanja odlično treniralo. Trudim se da u svakoj utakmici pomognem timu i sve dok pobeđujemo nemam razloga da budem nezadovoljan. Juče sam upisao gol i asistenciju, Ivanić i ja smo odlično sarađivali i rezultat je došao. Nadam se da ću i u nastavku sezone nastaviti sa dobrim igrama.

Krilni napadač Crvene zvezde, El Fardu Ben očekuje veliku podršku na utakmici protiv Radnika.

Posle skoro više od tri meseca navijači se vraćaju na tribine našeg stadiona. Sa nestrpljenjem iščekujemo da istrčimo na glavni teren i uživamo u atmosferi koju priređuju. Očekujemo veliku podršku i nadamo se da će uživati u još jednoj fudbalskoj predstavi – istakao je El Fardu Ben.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama