Fudbal Fudbal/Vesti

ZVEZDA TV | 31. TITULA

Izvor: SD Crvena zvezda

U novoj epizodi serijala Zvezda TV pogledajte kako je Crvena zvezda savladala ekipu Rada i po 31. put postala šampion države na zvezdaški praznik.

Početak sezone 2019/2020 i njen kraj, dve su različite priče. Međutim ono što se nikada nije promenilo je cilj da se ponovo podigne šampionski pehar. Vladan Milojević započeo je bitku za prvo mesto Superlige Srbije i kvalifikacije za Ligu šampiona. Šest meseci kasnije borbu je nastavila legenda Crvene zvezde Dejan Stanković, koji je obezbedio titulu 29. maja 2020. godine, tačno 29 godina od najvećeg uspeha u istoriji našeg kluba.

Nova epizoda serijala Zvezda TV donosi vam priču o tome kako su crveno-beli momci i treću godinu zaredom došli do sjajnog rezultata. Prepreke su bile sastavni deo tekuće sezone. Neočekivani prekid prvenstva i otežani uslovi treniranja, situacije su na koje su izabranici Dejana Stankovića morali da se priviknu. Povratak grupnim treninzima iskoristili su na najbolji mogući način i već u prvoj utakmici protiv Rada obezbedili su još jedan trofej koji će krasiti vitrine najvećeg sportskog muzeja u regionu.

Nema sumnje da je podrška navijača na stadionu nedostajala crveno-belima, međutim kao i uvek oni su pronašli način da pozdrave svoje ljubimce i čestitaju im na još jednom uspehu. Pevale su Delije dobro poznate pesme i uputile poziv svim navijačima da u što većem broju dođu na proslavu titule.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama