Hokej Hokej/Vesti

Mlađe selekcije krenule sa pripremama za narednu sezonu

Nakon što je prethodna sezona za mlađe selekcije SKHL Crvena zvezda prekinuta zbog korona virusa, crveno-beli su napokon krenuli sa pripremama za novu sezonu. Tom prilikom za naš portal govorio je Vojin Koljenšić koji je pojasnio kako teku pripreme.

“Stručni tim hokejaškog kluba Crvena zvezda je doneo odluku da se krene sa pripremama za narednu sezonu 2020/2021 sa 7 selekcija i to škola hokeja, škola 2, U8, U10, U12, U14, U16 i U18 na SC Olimp.

Rad će se odvijati u objektima SC Olimp (balon, staza, Igloo, poligon za šutiranje, bazen).

Novina u radu je koncentracija svih selekcija u jednom trenažnom centru sa izvrsnim uslovima za rad i rekvizitima za suve pripreme. Akcenat rada će biti analitički rad i praćenje igrača u njihovom napretku i nadgradnja elemenata za njihovo uspešno uklapanje u timski rad.”

“Još jedna novina u radu je i trenažni poligon Igloo koji je preuređen za rad svih selekcija od škole hokeja do seniora i golmana. Takođe, vršiće se testiranja klizačkih i šuterskih elemenata, kao i organizovanje turnira 3 na 3 “bejbi kids hokeja”. Roditeljima i deci na usluzi biće kafa, sok i voda kao osveženje tokom i posle treninga.”

“Takođe, klub sa stručnim timom je došao do ideje da sa malim ulaganjima osposobi za igrače i golmane poligon za šutiranje, a koji je pod reflektorima.”

“Trenažni centar Igloo i poligon za šutiranje može se iznajmiti za individualni rad u slobodnim terminima, a centar će raditi tokom juna, jula i avgusta.”

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama