Фудбал Фудбал/Вести

Борјан: Наставили смо да пишемо историју

Капитен Милан Борјан није имао посла на Бањици као и у већем делу пролећног дела сезоне, а поносан је на саиграче после треће узастопне титуле.

– Препоносан сам на саиграче, тренере, управу, све запослене у клубу јер смо још једну сјајну сезону завршили шампионски. Освајањем треће узастопне титуле наставили смо да пишемо историју, показали смо колико је Звезда велика. Ова генерација је потврдила доминацију на терену, на Бањици смо само ставили печат на Суперлигу. Једино ми је жао што нисмо могли да играмо пред нашим феноменалним навијачима, али ово је и њихова титула. Очекујем их већ на следећеој утакмици па ћемо заједно још једном да славимо  – истакао је Борјан.

Навијачи су сачекали играче испред стадиона, испратили су их песмом и ватрометом до „Маракане“ али Борјан каже да ће право славље тек бити на крају сезоне.

– Желимо дуплу круну, мислим да је време да она стигне на Маракану. Спремамо се за Инђију и верујем да ћемо наставити успешну сезону – закључио је Борјан, један од седморице фудбалера из ове генерације који је освајао све три последње титуле.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама