Фудбал Фудбал/Вести

МИЛУНОВИЋ: НА БАЊИЦИ ДОСТИЋИ ПРВИ ЦИЉ

Извор: СД Црвена звезда

Најавио је стамени штопер Немања Милуновић да је спреман за наставак сезоне погодивши мрежу Графичара у генералној проби пред наставак сезоне. Уз то, верује рођени Чачанин да ће Црвена звезда већ у наредном колу освојити титулу у мечу у ком ће изабраници Дејана Станковића гостовати Раду у петак од 19 часова и 30 минута.

– Идемо на победу против Рада, ту нема никакве дилеме. Даћемо све од себе да већ у петак и математички обезбедимо титулу. Свесни смо да, ако одиграмо најбоље што можемо, нико у првенству не може да нам папира. Све то смо доказали тиме што смо током читаве сезоне играли добро у лиги и побеђивали. У сваком случају, шта год да буде у петак, ми ћемо гледати да победимо све утакмице до краја сезоне – почиње Милуновић.

После више од два и по месеца, одиграће изабраници Дејана Станковића такмичарску утакмицу.

– Спремни смо, али увек може боље. Радили смо добро претходне три недеље, уз то смо сви код куће одржавали форму. Види се максимална озбиљност на тренингу и на пријатељским утакмицама које смо рутински решавали у нашу корист. Ипак, морам да напоменем да Црвена звезда има светлу будућност, што се видело у те две провере.

Управо је Милуновић голом у 79. минуту сломио одбрану Графичара која се до тада сасвим добро држала.

– Увек ми значи гол, поготово јер сам у противничком казненом простору само кад је прекид у питању, па немам много прилика да угрозим гол ривала. Ипак, као дефанзивцу, највише ме радује то што нисмо примили голове у два припремна меча. Срећан сам и због приступа свих фудбалера, максимално смо схватили наше обавезе и тиме показали колико смо се ужелели фудбала.

Празне трибине не утичу позитивно на фудбалере, поготово на играче Црвене звезде које бодре најбољи навијачи на свету како тврди Милуновић.

– Негативно утиче на психу то када изађете на терен, а буду празне трибине. Ми смо професионалци, навикавамо се на околности. Сигурно ће нам недостајати навијачи, поготово Делије које су наш дванаести играч и који су увек ту уз нас. Надам се да ће ситуација дозволити да се што пре врате на трибине – подвлачи Милуновић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама