Hokej Hokej/Vesti

Kosović, Prokić, Pašić, Kovač, Trifunović i Vladisavljević o izboru u najbolju postavu svih vremena

Nakon što su izabrani u najbolju postavu svih vremena hokejaškog kluba Crvena zvezda, našem portalu su se javili Kosović, Prokić, Pašić, Kovač, Trifunović i Vladisavljević koji su ovom prilikom prokomentarisali svoj izbor.

Gile Kosović je rekao da bi najradije ostavio drugima da komentarišu njegov izbor, ali je dodao: 

“Hvala na anketi! Lepo je videti da me se neko seća i da sam ostavio neki trag iza sebe. Zaista mi je čast biti deo ovog izbora”.

Ivan Prokić, se javio iz Sjedinjenih Država i rekao sledeće:

“Zahvaljujem se Zvezdinim navijačima, vernim ljubiteljima hokeja, kao i glasačima koji su me počastvovali da se nađem u takvom društvu”.

I treći napadač (drugi po broju glasova) se javio povodom ove ankete. Čovek zbog kojeg je ledena hala Pionir odjekivala gromoglasno povicima “Nikola Pašić“, rekao je sledeće:

“Samo želim da kažem da je za mene ovo velika čast i da sam u poniznosti prihvatio ovaj izbor. Hvala igračima koji su glasali za mene. Takođe, želim da se zahvalim i svim navijačima hokejaškog kluba Crvena zvezda, a posebno onim navijačima iz sezone 1984/85. Siguran sam da će svi tadašnji igrači reći da je atmosfera bila naelektrisana te sezone. Navijanje i podrška navijača učinila je igranje mnogo zanimljivijim i to nas je motivisalo da igramo dobro i da probamo da pobedimo zbog njih u svakoj utakmici. Mislim da je sve to bilo odlično za hokej i grad Beograd”.

Još jedan član postave iz sezone 1984/85, Slovenac Jože Kovač, prokomentarisao je izbor u najbolju postavu svih vremena.

“Pratio sam izbor i veoma mi je drago da sam izabran u najbolju postavu Crvene zvezde svih vremena. Velika mi je čast da sam odabran u ekipu odličnih hokejaša i velika počast biračima – navijačima, koji su pokazali da se još sećaju naših igara u Zvezdinom dresu. Sportski pozdrav Vama i svim navijačima Zvezde!”

I drugi bek, pored Kovača, koji je osvojio i najviše glasova u toj konkurenciji, Igor Trifunović, prokomentarisao je ovaj izbor, naravno, u svom stilu.

“Drago mi je da su me se setili pravi ljubitelji hokeja za razliku od onih koji su sebe celu karijeru nazivali “hokejašima”…čast izuzetcima”.

Za kraj javio se i golman Žan Vladisavljević koji je poneo epitet najboljeg Zvezdinog golmana svih vremena. I sam Vladisavljević priznaje da je velika čast biti uvršten u najbolju postavu pored velikih imena koje su bili na Zvezdinom golu.

“Velika je čast biti izabran u najbolju postavu Zvezde svih vremena, pogotovo što je Zvezda imala mnogo dobrih golmana”.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama