Фудбал Фудбал/Вести

НИКОЛИЋ: ХОЋЕМО СВЕ ПОБЕДЕ ДО КРАЈА СЕЗОНЕ

Извор: СД Црвена звезда

Пролећно откриће Дејана Станковића свакако је био млади Вељко Николић. Талентовани плејмејкер је пред собом имао тежак задатак да замени бившег капитена Марка Марина и показао је раскошан потенцијал доказавши се на свим утакмицама које је стартовао на позицији „десетке“. Управо отуда и велико нестрпљење и ишчекивање прве наредне утакмице.

– Једва чекам меч са Радом. Много сам се ужелео и Маракане и фудбала и такмичарског надметања. Без обзира што смо врло близу освајања титуле, хоћемо да победимо све утакмице до краја и да на прави начин демонстрирамо колико смо се ужелели фудбала. Ту је и Куп који желимо да освојимо, тако да имамо пуно посла пред нама, али смо спремни за све изазове који нас очекују у наредном периоду – тврди Николић.

Сазнали су црвено-бели и првог следећег противника у Купу Србије. Изабраници Дејана Станковића ће у четвртфиналу дочекати Инђију.

– Врло неугодан противник, поготово када су домаћини. Терен им је узан и кратак и у првенству нам је било тешко да наметнемо своју игру, већ смо кроз меч морали да се прилагођавамо. Мислим да ћемо се добро спремити за тај сусрет и да ћемо тријумфовати, иако сматрам да неће бити лако.

Ужелео се Николић свега везаног за фудбал, а највише су му недостајали „млађи“ саиграчи.

– Ако бих морао да издвојим оне који су ми највише недостајали, то су Његош, Гавра и Конатар. Међутим, стварно сам срећан што смо се вратили групним тренинзима, то је знак да вирус пролази и да смо успели да прегурамо најтежи период.

Иако ће се сезона завршити без присуства публике, уверен је Николић да ће навијачи бити уз њих.

– Навијачи неће бити на трибинама, али сам сигуран да ће нас подржавати путем малих екрана. Верујем да ћемо прославити титулу на прави начин, чим се укаже прилика за то, а да ће до тад бити уз нас колико год околности дозвољавају – закључује Николић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама