Фудбал Фудбал/Вести

ИВАНИЋ: ТИМ ЈЕ НАША СНАГА

Извор: СД Црвена звезда

Последњи такмичарски меч на стадиону „Рајко Митић“ одигран је 15. марта ове године. Наш тим је савладао Напредак 3:0, а меч је поготком „затворио“ Мирко Иванић у 88. минуту чиме је наговестио да је у правој форми. Међутим, уследила је пауза због корона вируса, али луцидни везиста је самоуверен да ће, како екипа, тако и он, наставити тамо где су стали у марту.

– Сви смо се ужелели фудбала и такмичарских утакмица. Чекамо 30. мај и меч против Рада да покажемо да смо вредно радили током паузе и да смо спремни да наставимо борбу на оба фронта. Амбиције су јасне, желимо да освојимо Суперлигу, али и Куп Србије. Недавно смо сазнали и противника у Купу, одмерићемо снаге са Инђијом. Идемо корак по корак, игра се само једна утакмица, доста зависи од инспирације, али све осим победе у том мечу и нашег пролаза би било изненађење – тврди Иванић.

Креативац из Бачког Јарка тврди да је време паузе узроковане пандемијом корона вируса проводио код куће, а истиче да је управо тим оно што му је највише недостајало везано за фудбал.

– Недостајала ми је атмосфера, саиграчи, лопта, једном речју – тим. Управо је тим наша највећа снага. Ужелео сам се долазака на тренинге, дружења са саиграчима, рада са лоптом и стварно сам пресрећан што смо поново на терену. Мислим да у животу нисам иимао дужу паузу од ове, баш је било необично, али ту смо сви сад, спремни и орни за рад.

Има Иванић поруку и за навијаче који неће моћи да изабранике Дејана Станковића подржавају на трибинама, али то не значи да неће бити уз њих.

– Биће тешко и необично без навијача, али таква је ситуација свуда у свету и то не може да буде изговор за нас. Треба да се стрпе, да нас бодре са малих екрана, а ми ћемо дати све од себе и освојимо дуплу круну. Наравно, када буде догледно време да то и прославимо сви заједно – подвлачи Иванић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама