Košarka Košarka/Vesti

PROFESOR LUKMAN O POČETKU PRIPREMA I NAREDNIM KORACIMA

Izvor: SD Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde mts odradili su u utorak na Malom Kalemegdanu prvi trening posle dvomesečne pauze i tako započeli trenažni proces nakon duge pauze izazvane pandemijom virusa Kovid-19.

Crveno-beli će na Malom Kalemegdanu provesti narednih 7 dana gde će na prvom mestu pod vođstvom kondicionog trenera profesora Saše Lukmana koji će uz saradnju kompletnog stručnog štaba postepeno uvoditi igrače u trening.

O prvom treningu, očekivanjima i izazovima koji su ispred igrača Crvene zvezde, kao i njihovom stanju nakon dvomesečne pauze govorio je kondicioni trener Aleksandar Lukman.

Crveno-beli (domaći i igrači i Majkl Odžo) do kraja nedelje treniraće na otvorenim terenima kluba po već utvrđenom planu i programu. A koliko je segment fizičke pripreme važan govori i podatak da je profesor Saša Lukman još krajem marta tokom vanrednog stanja poslao Evroligi detaljnu analizu “posledica samoizolacije na formu profesionalnih sportista”. Procenu kondicionog trenera i kompletnog medicinskog tima crveno-belih koja je upućena u Barselonu još krajem marta, možete pročitati klikom OVDE.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama