Кошарка Кошарка/Вести

ПРОФЕСОР ЛУКМАН О ПОЧЕТКУ ПРИПРЕМА И НАРЕДНИМ КОРАЦИМА

Извор: СД Црвена звезда

Кошаркаши Црвене звезде мтс одрадили су у уторак на Малом Калемегдану први тренинг после двомесечне паузе и тако започели тренажни процес након дуге паузе изазване пандемијом вируса Ковид-19.

Црвено-бели ће на Малом Калемегдану провести наредних 7 дана где ће на првом месту под вођством кондиционог тренера професора Саше Лукмана који ће уз сарадњу комплетног стручног штаба постепено уводити играче у тренинг.

О првом тренингу, очекивањима и изазовима који су испред играча Црвене звезде, као и њиховом стању након двомесечне паузе говорио је кондициони тренер Александар Лукман.

Црвено-бели (домаћи и играчи и Мајкл Оџо) до краја недеље тренираће на отвореним теренима клуба по већ утврђеном плану и програму. А колико је сегмент физичке припреме важан говори и податак да је професор Саша Лукман још крајем марта током ванредног стања послао Евролиги детаљну анализу “последица самоизолације на форму професионалних спортиста”. Процену кондиционог тренера и комплетног медицинског тима црвено-белих која је упућена у Барселону још крајем марта, можете прочитати кликом ОВДЕ.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама