Фудбал Фудбал/Вести

Све карте за Напредак – 75 динара

Изабранике Дејана Станковића очекује нови изазов у Суперлиги Србије против крушевачког Напретка, а наш клуб је одлучио да карте за све трибине коштају симболичних 75 динара, поводом 75. рођендана нашег клуба. Приход од продаје улазница биће прослеђен у хуманитарне сврхе.

Фудбалска журка у Љутице Богдана заказана је за суботу од 18 часова, а наши навијачи су познати по томе што праве феноменалну атмосферу, а то се очекује и овог пута када славимо Звездин рођендан. Сјајан је то повод за све звездаше да суботу поподне проведу бодрећи шампиона Србије на стадиону Рајко Митић. Апелујемо на све звездаше да на време обезбеде улазницу за црвено-белу рођенданску прославу и буду ветар у леђа чети Дејана Станковића на путу до одбране шампионског трона.

Такође, позивају се и власници сезонских карата да купе улазницу по симболичној цени јер ће комплетна сума бити донирала у хуманитарне сврхе. Време рада благајни Маракане и тачан дан почетка продаје на интернету биће накнадно обљављени.

Фудбалери Црвене звезде до сада су у пролећном делу шампионата одиграли пет утакмица, у којима су забележили три победе и два ремија уз гол разлику 7:1. После 25 одиграних кола наш тим се налази на челу табеле са 11 бодова предности у односу на првог пратиоца.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама