Hokej Hokej/Izveštaji

Juniori moraju na majstoricu na Bled

Šteta! Juniori Crvene zvezde nisu uspeli da u Beogradu potvrde pobedu koju su ostvarili u prvoj utakmici na Bledu i plasiraju se u polufinale. U jednoj izuzetno zanimljivoj utakmici gosti sa Bleda slavili su rezultatom 4:3 i tako izborili majstoricu na svom ledu.

SKHL Crvena zvezda – HKMK Bled 3:4 (0:1, 2:3, 1:0)

Bled je poveo u prvoj trećini sa 0:1 golom Podrekara u 6. minutiu, a do kraja ovog perioda nije bilo više golova. U drugoj trećini Zvezda se vraća i golom Relje Jovanovića (asistencija Vasilije Anđelković) dolazi do izjednačenja 1:1 (24. min). Bled ponovo vodi (1:2) i to golom svega 30 sekundi nakon Zvezdinog izjednačenja. Strelac za goste bio je Mahkovec. Ponovo je Zvezda uspela da se vrati i izjednači na 2:2 u 26. minuti, a strelac gola bio je Mateja Popović (Marko Dragović – Džordž Tarakan). Trudili su se izabranici Nikole Bere, ali gosti su prvo preko Stana poveli sa 2:3 (38. min), da bi isti igrač u 40 minuti povisio na 2:4. U poslednjem periodu crveno-beli daju sve od sebe ne bili pokušali da se potpuno vrate u meč, ali to uspevaju samo delimično. Tačnije jedini pogodak za Zvezdu u tom periodu postiže Marko Dragović (asistencija Marko Mlađenović) u 45.  minuti, ali do kraja meča naši hokejaši nisu uspeli da zatresu mrežu gostiju i izbore produžetke.

Bez obzira na poraz, moramo reći da su se naši hokejaši junački nosili sa ekipom koja je regularni deo završila na trećem mestu sa 11 pobeda više od naših oklopnika. Takođe, ništa nije završeno i izgubljeno jer kako su naši juniori pobedili u prvom meču, tako mogu i u majstorici, a mi im želimo puno sreće i da se sa Bleda vrate sa pobedom za polufinale.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama