Хокеј Хокеј/Извештаји

Јуниори морају на мајсторицу на Блед

Штета! Јуниори Црвене звезде нису успели да у Београду потврде победу коју су остварили у првој утакмици на Бледу и пласирају се у полуфинале. У једној изузетно занимљивој утакмици гости са Бледа славили су резултатом 4:3 и тако изборили мајсторицу на свом леду.

СКХЛ Црвена звезда – ХКМК Блед 3:4 (0:1, 2:3, 1:0)

Блед је повео у првој трећини са 0:1 голом Подрекара у 6. минутиу, а до краја овог периода није било више голова. У другој трећини Звезда се враћа и голом Реље Јовановића (асистенција Василије Анђелковић) долази до изједначења 1:1 (24. мин). Блед поново води (1:2) и то голом свега 30 секунди након Звездиног изједначења. Стрелац за госте био је Махковец. Поново је Звезда успела да се врати и изједначи на 2:2 у 26. минути, а стрелац гола био је Матеја Поповић (Марко Драговић – Џорџ Таракан). Трудили су се изабраници Николе Бере, али гости су прво преко Стана повели са 2:3 (38. мин), да би исти играч у 40 минути повисио на 2:4. У последњем периоду црвено-бели дају све од себе не били покушали да се потпуно врате у меч, али то успевају само делимично. Тачније једини погодак за Звезду у том периоду постиже Марко Драговић (асистенција Марко Млађеновић) у 45.  минути, али до краја меча наши хокејаши нису успели да затресу мрежу гостију и изборе продужетке.

Без обзира на пораз, морамо рећи да су се наши хокејаши јуначки носили са екипом која је регуларни део завршила на трећем месту са 11 победа више од наших оклопника. Такође, ништа није завршено и изгубљено јер како су наши јуниори победили у првом мечу, тако могу и у мајсторици, а ми им желимо пуно среће и да се са Бледа врате са победом за полуфинале.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама