Vaterpolo Vaterpolo/Izveštaji SDCZ

Remi Zvezde i Šapca

Crveno-beli su uspeli da nadoknade minus u poslednjem kvartalu i stignu do boda protiv Šapca – 8:8 (1:3, 3:1, 1:2, 3:2).

Utakmica je odigrana u okviru neodigranih utakmic RLA1, a koje se boduju u Superligi. U krugu tri kluba iz RLA1 Šabac u Super ligu ulazi sa 7, Crvena zvezda sa 5 a Partizan sa 4 boda.

Aktuelni šampion je prvi period završio sa dva gola razlike (1:3), da bi preko Marka Radulovića povisio i na tri, 1:4 u ranoj fazi meča. Radović, Janković i Vukićević su doneli izjednačenje, (4:4).

Ista situacija i drugom poluvremenu. Šabac je golovima Markovića i Nikole Radulovića imao „plus 3“ na 5:45 do kraja meča. Zvezda je zaigrača dosta agresivnije u odbrani, Ilić pogodio dva puta, i imao zicer za treći, pogodio je prečku, a Veljko Tankosić postavio konačnih 8:8.

Po dva puta su pogađali Marko Radović, Miloš Vukićević i Stefan Ilić, po jednom Marko Janković i Veljko Tankosić.

CRVENA ZVEZDA – ŠABAC 8:8 (1:3, 3:1, 1:2, 3:2)

Beograd, bazen: „25.maj/MGM“. GledalacaSudije: Raković i Anđelić. Igrač više: Crvena zvezda 8 (2), Radnički 7 (2). Peterci: Crvena zvezda 1 (0).

CRVENA ZVEZDA: Mišović, Tankosić 1, Kasum, Milojević, Vasin, Ilić 2, Radojević, Janković 1, Rađen, Vukićević 2, Martinović, Radović 2, Ivanov, Šulc. Trener: Igor Milanović

ŠABAC: Filipović, Eraković, Marković 3, Repanović, Radulović 1, Vasić 1, Rogač, Ilić, Vasović, Vučinić, Matković, Velikić 1, Gavrilović, Radulović 2. Trener Mirović

Izvor:SDCZ, zvanični sajt

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama