Ватерполо Ватерполо/Извештаји СДЦЗ

Реми Звезде и Шапца

Црвено-бели су успели да надокнаде минус у последњем кварталу и стигну до бода против Шапца – 8:8 (1:3, 3:1, 1:2, 3:2).

Утакмица је одиграна у оквиру неодиграних утакмиц РЛА1, а које се бодују у Суперлиги. У кругу три клуба из РЛА1 Шабац у Супер лигу улази са 7, Црвена звезда са 5 а Партизан са 4 бода.

Актуелни шампион је први период завршио са два гола разлике (1:3), да би преко Марка Радуловића повисио и на три, 1:4 у раној фази меча. Радовић, Јанковић и Вукићевић су донели изједначење, (4:4).

Иста ситуација и другом полувремену. Шабац је головима Марковића и Николе Радуловића имао „плус 3“ на 5:45 до краја меча. Звезда је заиграча доста агресивније у одбрани, Илић погодио два пута, и имао зицер за трећи, погодио је пречку, а Вељко Танкосић поставио коначних 8:8.

По два пута су погађали Марко Радовић, Милош Вукићевић и Стефан Илић, по једном Марко Јанковић и Вељко Танкосић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ШАБАЦ 8:8 (1:3, 3:1, 1:2, 3:2)

Београд, базен: „25.мај/МГМ“. ГледалацаСудије: Раковић и Анђелић. Играч више: Црвена звезда 8 (2), Раднички 7 (2). Петерци: Црвена звезда 1 (0).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Танкосић 1, Касум, Милојевић, Васин, Илић 2, Радојевић, Јанковић 1, Рађен, Вукићевић 2, Мартиновић, Радовић 2, Иванов, Шулц. Тренер: Игор Милановић

ШАБАЦ: Филиповић, Ераковић, Марковић 3, Репановић, Радуловић 1, Васић 1, Рогач, Илић, Васовић, Вучинић, Матковић, Великић 1, Гавриловић, Радуловић 2. Тренер Мировић

Извор:СДЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама