Hokej Hokej/Najava utakmica

Seniori kreću u odbranu IHL titule – prva stepenica su Jesenice. Brkušanin veruje da Zvezda može do titule.

Hokejaši Crvene zvezde sada više nemaju pravo na kiks. Kreće plej of u kome i najmanja greška može izabranike Jovice Rusa sprečiti da i ove sezone osvoje regionalno takmičenje. Verujemo da su u Zvezdi svi svesni toga i da će neka, malo slabija, izdanja korigovati i sada, kada je najpotrebnije, pokazati da su najbolji.

Upravo u sredu, 4. marta, crveno-beli oklopnici će imati priliku da pokažu da su favoriti u četvrtfinalu u kojem će se sastati sa ekipom Jesenica protiv koje su se u dva meča po prilično namučili. Tačnije, jedan od ta dva meča, crveno-beli su izgubili u Jesenicama, dok su u Beogradu pobedili na produžetke. U druga dva susreta (i u Jesenicama, i u Beogradu) Zvezdini oklopnici su bili ubedljivi.

Kapiten Marko Brkušanin veruje da Zvezda ima tim koji može osvojiti ovo takmičenje:

“Mislim da trenutno imamo ekipu sa kojom možemo da odbranimo titulu, ali ne pitamo se samo mi. Ima još dobrih ekipa koje imaju isti cilj, tako da mislim da moramo savršeno da sprovedemo taktiku da bi došli do cilja, jer svi žele da nas pobede”.

Pitali smo našeg kapitena i šta je to na čemu ekipa treba da poradi, šta da popravi u svojoj igri pred ove duele, posebno kada se uzme u obzir da je poslednji meč protiv Vojvodine protekao onako kako to u redovima Zvezde nisu očekivali.

“Treba da popravimo koncentraciju koju smo u jednom trenutku, u utakmici protiv Vojvodine, sa igre prebacili na sudije, pošto su sudije bile katastrofalne u tom meču, po obe ekipe. Ali ne smemo da dozvolimo da nam se to ponovi, jer od 1:0 za nas i dva igrača više, došli smo u situaciju da gubimo 1:2 i da jurimo rezultat. Moramo da budemo fokusirani samo na igru svih 60 minuta utakmice. Taj isti problem smo imali i u utakmicama sa Jesenicama, u jednoj u gostima i jednoj na Novom Beogradu”.

Trener Jovica Rus nema problema sa povređenim igračima i očekuje da protiv Jesenica na led izađe sa najjačim sastavom.

Meč između Crvene zvezde i Jesenica odigraće se, kao što smo već rekli, 4. marta (sreda) sa početkom od 19 časova i 35 minuta. Pozivamo sve Zvezdine navijači i ljubitelje hokeja da dođu i podrže naše oklopnike u ovom meču.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama