Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Сениори крећу у одбрану ИХЛ титуле – прва степеница су Јесенице. Бркушанин верује да Звезда може до титуле.

Хокејаши Црвене звезде сада више немају право на кикс. Креће плеј оф у коме и најмања грешка може изабранике Јовице Руса спречити да и ове сезоне освоје регионално такмичење. Верујемо да су у Звезди сви свесни тога и да ће нека, мало слабија, издања кориговати и сада, када је најпотребније, показати да су најбољи.

Управо у среду, 4. марта, црвено-бели оклопници ће имати прилику да покажу да су фаворити у четвртфиналу у којем ће се састати са екипом Јесеница против које су се у два меча по прилично намучили. Тачније, један од та два меча, црвено-бели су изгубили у Јесеницама, док су у Београду победили на продужетке. У друга два сусрета (и у Јесеницама, и у Београду) Звездини оклопници су били убедљиви.

Капитен Марко Бркушанин верује да Звезда има тим који може освојити ово такмичење:

“Мислим да тренутно имамо екипу са којом можемо да одбранимо титулу, али не питамо се само ми. Има још добрих екипа које имају исти циљ, тако да мислим да морамо савршено да спроведемо тактику да би дошли до циља, јер сви желе да нас победе”.

Питали смо нашег капитена и шта је то на чему екипа треба да поради, шта да поправи у својој игри пред ове дуеле, посебно када се узме у обзир да је последњи меч против Војводине протекао онако како то у редовима Звезде нису очекивали.

“Треба да поправимо концентрацију коју смо у једном тренутку, у утакмици против Војводине, са игре пребацили на судије, пошто су судије биле катастрофалне у том мечу, по обе екипе. Али не смемо да дозволимо да нам се то понови, јер од 1:0 за нас и два играча више, дошли смо у ситуацију да губимо 1:2 и да јуримо резултат. Морамо да будемо фокусирани само на игру свих 60 минута утакмице. Тај исти проблем смо имали и у утакмицама са Јесеницама, у једној у гостима и једној на Новом Београду”.

Тренер Јовица Рус нема проблема са повређеним играчима и очекује да против Јесеница на лед изађе са најјачим саставом.

Меч између Црвене звезде и Јесеница одиграће се, као што смо већ рекли, 4. марта (среда) са почетком од 19 часова и 35 минута. Позивамо све Звездине навијачи и љубитеље хокеја да дођу и подрже наше оклопнике у овом мечу.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама