Hokej Hokej/Izveštaji

Čegrincev za pobedu Zvezde u produžetku

SKHL Crvena zvezda
Hokejaši Crvene zvezde dočekali su u poslednjem meču regularnog dela IHL-a ekipu Vojvodine. Ono što je izuzetno obradovalo malobrojne navijače i ljubitelje hokeja, koji ove sezone prate crveno-bele, jeste povratak Ivana Jankovića koji se napokon oporavio od povrede i operacije, te se pridružio ekipi u odlučujućim utakmicama koje će odlučivati o prvaku IHL-a.
 
SKHL Crvena zvezda – HK Vojvodina 3:2 (1:0, 1:2, 0:0, 1:0)
 
Prva trećina prošla je dosta nervozno. Videli smo čak šest isključenja, po tri za obe ekipe. Već u prvih dve i po minute na hlađenje su otišli Novaković i Pulnikov kod Crvene zvezde, a Radosavljević i Babić kod Vojvodine. Jedi i pogodak videli smo u 17. minuti, a egzekutor je bio Dragović na asistenciju Anića (1:0). Do kraja ovog perioda obe ekipe su imale po jedno isključenje – Čegrincev (Zvezda) i Nikolić (Vojvodina).
U drugom periodu smo opet videli dosta isljučenja, Zvezda (2) Vojvodina (5), ali i preokret koji su gosti napravili. Prvo je Vučurević izjednačio na 1:1, a Miloš Pušac preokrenuo na 1:2, ali iz gola koji je zaista bio jako sumnjiv. Zvezda se konsolidovala, pa je Novaković (Brkušanin – Čegrincev) uspeo da poravna na 2:2. 
U zadnjoj trećini nije bilo golova, a u produžecima je Čegrincev pogodio (Podunavac – Brkušanin) za konačnih 3:2.
 
Ovom pobedom Zvezda je ostala na trećem mestu i u četvrtfinalu će igrati protiv ekipe Jesenica.

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama