Hokej Hokej/Najava utakmica

Zvezda protiv Vojvodine za kraj regularnog dela IHL-a

Regularni deo regionalnog (IHL) takmičenja došao je do samog kraja. Crvena zvezda ima još jedan meč ispred sebe, a onda sledi plej of. 

Ove subote, naši oklopnici ugostiće ekipu Vojvodine. Ovaj meč biće dobra priprema za ekipu Jovice Rusa pred duele koje naše momke čekaju u plej ofu gde Zvezda želi da odbrani titulu regionalnog prvaka. Naši hokejaši su slavili u sve tri utakmica ove sezone (5:1, 9:2, 4:2) i za očekivati je da pobedu ostvare i u ovom duelu.

Kako god da se završi meč ove dve ekipe, beogradski crveno-beli će sezonu najverovatnije završiti na trećem mestu i sa te pozicije će krenuti u odbranu titule. Po svemu sudeći, kao što smo to i ranije najavili, protivnik našim oklopnicima biće ekipa Jesenica osim ako se ne desi čudo pa mladi tim Jesenica savlada u poslednjem kolu ekipu Slavije. U tom slučaju četvrtfinalne duele crveno-beli bi igrali protiv ekipe Vojvodine.

Kako god, Zvezda u tim susretima, kao i u ovom subotnjem, slovi za favorita, ali u svaki meč mora da se uđe sa punom koncentracijom, znajući da će protivnik da učini sve kako bi našim hokejašima zagorčao život.

Biće ovo i lepa prilika da se novopridošlica u Zvezdine redove, Roman Konkov, još bolje uigra sa ostatkom ekipe jer verujemo da, sa iskustvom koje ima, može mnogo da doprinese četi Jovice Rusa u pohodu ka novoj regionalnoj tituli.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u subotu, u ledenoj hali Pionir, sa početkom od 16 časova i 15 minuta, pa eto lepe prilike da ljubitelji hokeja i Zvezdini navijači dođu i podrže naše oklopnike.

U senci ovog seniorskog meča, selekcija Crvene zvezde do 14 godina će u nedelju (1. marta) od 15 časova i 50 minuta dočekati vršnjake Vojvodine u ledenoj hali Pionir.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama