Фудбал Фудбал/Вести

Продаја карата за 162. вечити дерби од среде

У среду 26. фебруара 2020. почиње продаја карата за предстојећи 162. вечити дерби који ће наш тим одиграти против екипе Партизана у недељу 1. марта 2020. на стадиону “Рајко Митић” са почетком у 18 часова.
 

Цене карата за ову утакмицу су следеће:

Север: 500 динара;

Југ: 500 динара (продају карата за ову трибину организује искључиво ФК Партизан);

Исток бок: 800 динара;

Исток центар: 1000 динара;

Запад (бок и центар): 1.200 динара;

ВИП Запад: 1.500 динара;

ВИП 1: 3.000 динара;

ВИП 2: 3.000 динара;

ВИП Галерија: 4.000 динара (у цену карте укључени су храна и пиће у Champions Club-u).

Радно време благајни стадиона “Рајко Митић” је од 10 до 18 часова сваког дана од среде до недеље.

Плаћање на благајни је могуће готовином и платним картицама из система Дина, Виза, МастерКард, Маестро и АмЕкс.

Један купац може купити до 4 карте уз показивање личног документа. Особе млађе од 18 година могу бити на стадиону само у присуству пунолетне особе. Сви посетиоци морају имати важећу карту, без обзира на узраст.

Продаја карата преко интернета одвијаће се на сајту нашег партнера, компаније иТицкет на адреси www.iticket.rs. По успешном плаћању купац преузима електронску карту коју сам штампа и долази директно на утакмицу. Плаћање на сајту иТицкет могуће је картицама из система Виза, МастерКард, Маестро, АмЕкс и Дина.

Подсећамо све власнике сезонских карата за ову сезону да још у данас и сутра могу искористити право приоритета и преузети додатну бесплатну карту за трибину и сектор за који имају купљену сезонску карту. После почетка продаје карата за ову утакмицу, у среду 26. фебруара, преузмимање додатних бесплатних карата на благајни стадиона ће бити могуће уколико у моменту преузимања још има доступних карата у продаји за ту трибину односно сектор. Такође, током периода продаје карата ће бити могуће извршити замену и уместо те, узети карту за трибину са истом или нижом ценом.

Власници сезонских карата који нису у могућности да дођу до стадиона у поменутом периоду, а желе да “осигурају” додатну карту могу послати захтев електронском поштом на адресу podrska@budideozvezde.rs како бисмо им послали електронску карту у ПДФ формату. Потребно је навести име и презиме, број чланске карте, број сезонске карте као и напомену у случају да се жели карта за другу трибину.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама