Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezdini juniori ubedljivi u drugom meču protiv Triglava

Juniori Crvene zvezde odigrali su ovog vikenda dvomeč sa ekipom Triglava u Kranju i ostvarili su polovičan uspeh.

U prvom susretu, koji je odigran u subotu, Zvezda je dobro krenula u meč i povela sa 0:1 golom Mateje Popović. Ipak, domaćin je  rezultat preokrenuo u drugoj trećini golovima Mravlje Lombara i Jelara (2:1). U poslednjem periodu vodila se ravnopravna igra, a domaćin je na 1:07 pred kraj utakmice, kada je Zvezda igrala bez golmana u pokušaju da dođ do izjednačenja, došao do trećeg pogotka preko Jazbeca i bilo je to konačnih 3:1 za Triglav.

U drugom susretu druga pesma. Crveno-beli su ponovo rešili prvu trećinu u svoju korist golom Mateje Popovića (0:1), a domaćin dolazi do izjednačenja nakon nešto više od tri minute igre u drugom periodu. Strelac za 1:1 bio je Jazbec. Ali onda naši oklopnici dodaju gas i postižu tri pogotka. Prvo je Strahinja Vdović doveo Zvezdu u vodstvo od 1:2, da bi na 1:3 povisio izvrsni Mateja Popović. Strahinja Vdović postiže u ovom periodu još jedan pogodak i Zvezda je otišla na poslednji odmor sa tri gola prednosti – 1:4. Nastavila je Zvezda odlično i u poslednjem periodu pa preko Save Stankovića dolazi do 1:5. Mravlje Lombar smanjeuje Zvezdinu prednost na 2:5, a sudbinu domaćina zapečatio je Strahinja Vdovića na 1:58 do ktraja (Triglav igrao bez golmana) za konačnih 2:6.

U poslednjem kolu četa Nikole Bere gostuje ekipi Mladosti u Zagrebu. U slučaju pobede crveno-beli bi mogli da završe ili na 6. ili na 7. mestu što bi im u plej ofu za protivnike donelo ili Slaviju ili Bled. U slučaju poraza, gotovo sigurno će crveno-beli ići na megdan ekipi Jesenica.

2 Komentara

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama