Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda opet ubedljiva protiv Mladosti

SKHL Crvena zvezda

I drugi put, u dva dana, hokejaši Crvene zvezde ubedljivo su slavili protiv zagrebačke Mladosti. Ovaj put pobeda je bila manje ubedljiva nego li prethodni dan. Crveno-beli su danas slavili sa 10:3 i sada im ostaje još poslednji duel u regularnom delu i to protiv Vojvodine. Kao što smo već i napisali ranije, Zvezda će u plej of najverovatnije ići sa treće pozicije, a po svoj prilici protivnik će u plej ofu biti ekipa Jesenica.

SKHL Crvena zvezda – KHL Mladost 10:3 (2:0, 5:1, 3:2)

Prvu trećinu crveno-beli su odigrali u malo lakšem ritmu, pa je postignuto svega dva pogotka, a strelci su bili Čegrincev (Konkov – Brkušanin) za 1:0 i Janković (Anđelković) za vodstvo od 2:0.

U drugom periodu Zvezdini oklopnici su dodali gas pa su postigli čak pet golova, dok je Mladost uspela jednom da zatrese mrežu Juga Mitića. Neumoljivi Čegrincev (Brkušanin – Konkov) je opet zatresao mrežu gostiju za 3:0, a drugi Rus Kasicki (Brkušanin – Podunavac) je povisio na 4:0. Anđelković (Janković – Španjević) donosi novu radost za crveno-bele (5:0), a Mladost preko Smoleca postiže svoj prvi od tri današnja pogotka (5:1). Do kraja ovog period Zvezdini hokejaši su još dva puta pronašli put do mreže gostiju i to preko Brkušanina (Čegrincev – Konkov) za 6:1 i Sabadoša (Cvik – Daniel) za konačnih 7:1 na kraju drugog dela.

Odmah na početku poslednje trećine Daniel (Sabadoš – Cvik) postiže osmi pogodak za četu Jovice Rusa (8:1), a Sabadoš (Daniel – Cvik) donosi i najveću prednost u današnjem meču od 9:1. Mladost preko Smoleca i Kramarića uspeva da veže dva pogotka (9:3), a konačnih 10:3 delo je kapitena Brkušanina (Kasicki – Konkov).

Iako se u ova dva meča novajlija Konkov nije upisao u listu strelaca, vidljivo je da će sa svojim asistencijama biti veliko pojačanje za plej of, a verujemo da će uskoro, kada bude najpotrebnije, početi da trese protivničke mreže.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama