Ostali sportovi SDCZ

Vidojkoviću zlato i dva srebra sa dvoranskog prvenstava Srbije

Atletičari AK Crvena zvezda na prvenstvu Srbije za mlađe juniore/ke pretežno su osvajali medalje u sprinterskim i preponaškim disciplinama.

U muškoj konkurenciji istakao se Bogdan Vidojković, koji je zlatnu medalju na 60 metara prepone osvojio sa 8.25 sekundi, srebrnu na 200 metara sa 23.29 sekundi, dok je srebrnu u štafeti 4×200 metara osvojio sa Vasiljević Dimitrijem, Nedimović Vukašinom i Mijatović Milošem u vremenu 1:35.29.

„Nadao sam se dobrim rezultatima, jer sam verovao u svoj trud i rad. Konkurencija mi je bila podsticaj da dam svoj maksimum. Ovi rezultati su samo dodatni motiv da budem još uspešniji u letnjoj sezoni“, iskatao je Bogdan.

U disciplinama 60 metara i 60 metara prepone Zvezdine atletičarke osvajale su srebrne i bronzane medalje.

Lena Stokić bila je drugoplasirana na 60 metara sa 7.94, dok je Drča Vanja bila dve stotinke sporija. Vanja je i drugog dana takmičenja osvojila bronzanu medalju na 60 metara prepone sa 9.00 sekundi, a Lazarević Ana bila je srebrna sa 8.94 sekundi.

Mićić Jovana je u petoj seriji skočila 5.65 metara i tim skokom svojila bronzanu medalju.

Ženska štafeta 4×400 metara istrčala je 4:16.13 i u sastavu Kondić Anđela, Glišić Sanja, Petrović Milena i Golubović Milica bila trećeplasirana.

Izvor: AKCZ, zvanični sajt

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama