Fudbal Fudbal/Vesti

Konatar u prvom timu Zvezde

Imao je sjajnu jesen iza sebe Marko Konatar, talentovani levi bek rođen 2000. godine, a kao nagradu za vredan rad i fenomenalne partije u dresu Grafičara dobio je prekomandu u prvi tim Crvene zvezde na pripremama u Turskoj. Radom i pruženim partijama zadovoljio je stroge kriterijume trenera Dejana Stankovića.

Jedan od standardnijih fudbalera u prvom delu sezone u dresu našeg razvojnog tima Grafičara bio je mladi bek Marko Konatar. Fudbaler rođen 2000. godine i izdanak naše Omladinske škole predstavljao je nezamenjivog činioca u timu koji je sjajno igrao u Prvoj ligi Srbije i prezimio kao lider šampionata.

Konatar je špartao po levoj strani prvoligaških terena, a to će nastaviti da čini i u najkvalitetnijem srpskom takmičenju, ali u crveno-belom dresu. Tokom jeseni, Konatar je na 19 utakmica postigao jedan gol i zabeležio jednu asistenciju.

Bio je deo i letnjih priprema kod Vladana Milojevića kada je nagovestio svoj potencijal, a sada, kod Dejana Stankovića dobija punu prekomandu u Crvenu zvezdu, zajedno sa Željkom Gavrićem koji je već protiv Čukaričkog pokazao kvalitet.

Konatar će nositi dres sa brojem 33.

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama