Fudbal Fudbal/Vesti

Gobeljić: Navijači, nadam se da će vam se svideti ova Zvezda

Izvor: SD Crvena zvezda

Zamenik kapitena Marko Gobeljić uveren je da će Crvena zvezda imati uspešno proleće i poziva navijače da podrže tim u subotu protiv Čukaričkog na Banovom Brdu.

Litre znoja i jakog rada na pripremama su iza igračima Crvene zvezde i svi jedva čekaju da u subotu od 14.30 časova lopta krene sa centra na Banovom Brdu i započne prolećni deo Superlige.

– Svi smo srećni što nastavljamo sezonu. Teži deo, pripremni period, je iza nas, i sada nas očekuju izazovi u Superligi gde stremimo najvišem cilju. Znamo snagu Čukaričkog, imaju izuzetno jak tim za naše uslove, odličnog trenera a na umu nam je i poslednji poraz na njihovom terenu kad smo ispustili vođstvo od 2:0. Spremni smo za jedan težak meč i nadamo se uspešnom ishodu – ističe Marko Gobeljić.

Fudbaleri su se tokom nedelje osvežili od napornog rada, novi trener Dejan Stanković doneo je mnogo noviteta u igri.

– Imamo mnogo noviteta u igri koje smo tokom priprema vrlo dobro shvatili i sprovodili na terenu. Nadam se ofanzivnijoj, energičnijoj Zvezdi i verujem da ćemo igrama na terenu to pokazati navijačima. Oni od nas mogu da očekuju nešto novo i nadam se da će im se svideti to što će videti. Verujem da će najverniji navijači ispuniti onaj deo gostujuće tribine na stadionu Čukaričkog i pozivam ih da dođu u što većem broju i da nas podrže u nameri i cilju da ostvarimo uspeh.

Ciljevi Crvene zvezde su šampionski, niko u Ljutice Bogdana ne gleda na trenutnu prednost od 11 bodova u odnosu na prvog pratioca.

– Krećemo od nule, kao što je trener Dejan Stanković više puta ponovio. U svaki meč ulazimo 100 odsto koncentrisani, angažovani, motivisani, željni da pobedimo i na kraju osvojimo najviše bodova. Idemo meč po meč, za nas u ovom času postoji samo Čukarički – zaključio je zamenik kapitena Crvene zvezde.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama