Фудбал Фудбал/Вести

Гобељић: Навијачи, надам се да ће вам се свидети ова Звезда

Извор: СД Црвена звезда

Заменик капитена Марко Гобељић уверен је да ће Црвена звезда имати успешно пролеће и позива навијаче да подрже тим у суботу против Чукаричког на Бановом Брду.

Литре зноја и јаког рада на припремама су иза играчима Црвене звезде и сви једва чекају да у суботу од 14.30 часова лопта крене са центра на Бановом Брду и започне пролећни део Суперлиге.

– Сви смо срећни што настављамо сезону. Тежи део, припремни период, је иза нас, и сада нас очекују изазови у Суперлиги где стремимо највишем циљу. Знамо снагу Чукаричког, имају изузетно јак тим за наше услове, одличног тренера а на уму нам је и последњи пораз на њиховом терену кад смо испустили вођство од 2:0. Спремни смо за један тежак меч и надамо се успешном исходу – истиче Марко Гобељић.

Фудбалери су се током недеље освежили од напорног рада, нови тренер Дејан Станковић донео је много новитета у игри.

– Имамо много новитета у игри које смо током припрема врло добро схватили и спроводили на терену. Надам се офанзивнијој, енергичнијој Звезди и верујем да ћемо играма на терену то показати навијачима. Они од нас могу да очекују нешто ново и надам се да ће им се свидети то што ће видети. Верујем да ће највернији навијачи испунити онај део гостујуће трибине на стадиону Чукаричког и позивам их да дођу у што већем броју и да нас подрже у намери и циљу да остваримо успех.

Циљеви Црвене звезде су шампионски, нико у Љутице Богдана не гледа на тренутну предност од 11 бодова у односу на првог пратиоца.

– Крећемо од нуле, као што је тренер Дејан Станковић више пута поновио. У сваки меч улазимо 100 одсто концентрисани, ангажовани, мотивисани, жељни да победимо и на крају освојимо највише бодова. Идемо меч по меч, за нас у овом часу постоји само Чукарички – закључио је заменик капитена Црвене звезде.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама