Фудбал Фудбал/Вести

Вулић: Најбоље од нас тек долази у првенству

Извор: СД Црвена звезда

Црвена звезда је из меча у меч подизала ниво игре на припремама у Турској, Милош Вулић верује да ће оно најбоље овај тим пружати у мечевима за бодове.

– Све је до сада у тренажном процесу прошло у најбољем реду, радили смо напорно, тренинзи су били јаки и сматрам да спремни улазимо у првенство. Одморили смо мало, остаје нам да се припремимо за Чукарички и верујем да ће све бити како треба. Жесток ритам ће се исплатити, не сумњам у то. Сами смо стекли 11 бодова предности, све држимо у нашим рукама и за све се ми питамо. Уверен сам да оно најбоље тек долази – каже везиста Црвене звезде.

Клуб, навијачи очекују да везиста који је голом против Олимпијакоса и игром преокренуо меч, овог пролећа постане један од кључних играча у организацији игре.

– На мени је да оправдам очекивања, све ме то ме мотивише да више радим. Улога у тиму ми се неће много мењати, све зависи да ли ћу играти на позицији офанзивнијег везног или на месту задњег везног. Кад сам ближи голу пасом или шутем могу да решим меч, али тренер одлучује о томе. На мени, као и на целом тиму, је да дамо максимум за успех Црвене звезде.

Тренер Дејан Станковић променио је начин игре.

– Мистер је донео много нових ствари, што се тиче игре, уласка у игру, дефанзиве и самих тих тактичких ствари. Полако прихватамо те шаблоне и шеме које он тражи од нас и сигуран сам да ће у неком наредном периоду бити у најбољем реду. Шеф струке има добар однос са свима нама, увек је ту да нас подржи што се тиче тренинга а и приватних ствари. Прича са свима нама често и до сада је све супер – јасан је Вулић.

Фудбалери Црвене звезде су данас одрадили први тренинг по повратку са припрема из Турске. Изабраници Дејана Станковића су у пуном саставу радили на помоћним теренима како би били што спремнији за утакмицу са Чукаричким која је на програму у суботу од 14 часова и 30 минута, као и за изазове који им предстоје.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама