Hokej Hokej/Izveštaji

Čegrincev za pobedu Zvezde u penal seriji

Još jedan izuzetno tvrd derbi dva stara znanca – Crvene zvezde i Triglava. Nakon što su gosti iz Krnja juče pobedili sa tesnih 1:2, ovog puta crveno-beli su se revanširali istim rezultatom (2:1), ali tek nakon penal serije.

U prvoj trećini nije bilo golova, a u drugoj je Triglav došao do prednosti od 0:1 golom Zupana. Zvezda je pokušavala, ali je tek u trećem periodu uspela da izjednači na 1:1 golom Mihala Daniela (asistencija Brkušanin – Čegrincev). Bilo je prilike da se utakmica reši u regularnom delu, ali Zvezda i ovog puta nije imala završnicu i nije uspevala da smesti pak u mrežu gostiju. Ipak, u penal seriji Vjačeslav Čegrincev je pogodio za konačnih 2:1 i nova dva boda (Triglav je promašio tri penala, a pre Čegrinceva za Zvezdu su pogodili Sabadoš i Brkušanin). 

Bez obzira na ovu pobedu, Crvena zvezda će najverovatnije krenuti u plej of sa treće pozicije, mada treba sačekati da se završe sve utakmice jer još uvek postoji teoretska šansa da crveno-beli budu drugi nakon regularnog dela.

Crvena zvezda: Mitić, Ranković, Anić, Brkušanin, Čegrincev, Daniel, Dragović, Janković, Kasicki, Marković, Mašić, Novaković, Podunavac, Popović, Pulnikov, Ristić, Sabadoš, Španjević, Zuev, Cvik.

Triglav: Plavc, Šenk, Ahačič, Hočevar, Jelar, Kremenovič, Lampič, Logar, Morel, Mravlje, Mubi, Pavc, K. Potočnik, M. Potočnik, Štenkler, Terlikar, Zupan.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama