Хокеј Хокеј/Извештаји

Чегринцев за победу Звезде у пенал серији

Још један изузетно тврд дерби два стара знанца – Црвене звезде и Триглава. Након што су гости из Крња јуче победили са тесних 1:2, овог пута црвено-бели су се реванширали истим резултатом (2:1), али тек након пенал серије.

У првој трећини није било голова, а у другој је Триглав дошао до предности од 0:1 голом Зупана. Звезда је покушавала, али је тек у трећем периоду успела да изједначи на 1:1 голом Михала Даниела (асистенција Бркушанин – Чегринцев). Било је прилике да се утакмица реши у регуларном делу, али Звезда и овог пута није имала завршницу и није успевала да смести пак у мрежу гостију. Ипак, у пенал серији Вјачеслав Чегринцев је погодио за коначних 2:1 и нова два бода (Триглав је промашио три пенала, а пре Чегринцева за Звезду су погодили Сабадош и Бркушанин). 

Без обзира на ову победу, Црвена звезда ће највероватније кренути у плеј оф са треће позиције, мада треба сачекати да се заврше све утакмице јер још увек постоји теоретска шанса да црвено-бели буду други након регуларног дела.

Црвена звезда: Митић, Ранковић, Анић, Бркушанин, Чегринцев, Даниел, Драговић, Јанковић, Касицки, Марковић, Машић, Новаковић, Подунавац, Поповић, Пулников, Ристић, Сабадош, Шпањевић, Зуев, Цвик.

Триглав: Плавц, Шенк, Ахачич, Хочевар, Јелар, Кременович, Лампич, Логар, Морел, Мравље, Муби, Павц, К. Поточник, М. Поточник, Штенклер, Терликар, Зупан.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама