Fudbal Fudbal/Vesti

Borjan: Zvezda će nastaviti da pravi velike stvari

Izvor: SD Crvena zvezda

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan izuzetno je zadovoljan pripremama i formom ekipe pred nastavak sezone uveren da će u maju ponovo obradovati navijače.

Kapitenska traka je od 2020. na Borjanovoj ruci.

– Velika je čast biti kapiten ovako velikog kluba i nositi traku. Nadam se da ću predvoditi tim do duple krune. Bio sam presrećan i to je velika privilegija. Na neki način sam i očekivao tako nešto – ponosan je Borjan.

Pripremni period je završen, ostalo je glancanje forme.

– Veliki posao smo odradili, pripremili se na fizičkom planu za sve ono što nas očekuje. Imali smo pet provera, svaka nam je donela nešto pozitivno i nekako sam sve uvereniji da bi i ova nova era sa Dejanom Stankovićem mogla biti uspešna kao i ona prethodna sa Milojevićem. Mislim da samo treba imati tu želju i veru u sve što radimo. Kao što Mister kaže, treba verovati u sve što je on doneo. Ako verujemo, to će i da se pokaže na terenu. Ja da ne verujem, ne bih bio ovde. Verujem da će Zvezda i ove godine da napravi velike stvari.

Do prolećne premijere protiv Čukaričkog ostalo je još nešto više od nedelju dana. Kapiten našeg tima smatra da će se u maju dotići zacrtani ciljevi.

– Želim i da kao kapiten Crvene zvezde podižem trofeje, to je jedan od razloga zašto mi se nije išlo u inostranstvo. Jedva čekam da sezona počne, da čujem taj navijački huk i da krenemo u odbranu titule. Kako je i Stanković rekao, ulazimo u trku kao da nemamo 11 bodova prednosti. Moramo da potvrdimo klasu i pokažemo zašto smo broj jedan – ističe kapiten našeg tima.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama