Фудбал Фудбал/Вести

Борјан: Звезда ће наставити да прави велике ствари

Извор: СД Црвена звезда

Капитен Црвене звезде Милан Борјан изузетно је задовољан припремама и формом екипе пред наставак сезоне уверен да ће у мају поново обрадовати навијаче.

Капитенска трака је од 2020. на Борјановој руци.

– Велика је част бити капитен овако великог клуба и носити траку. Надам се да ћу предводити тим до дупле круне. Био сам пресрећан и то је велика привилегија. На неки начин сам и очекивао тако нешто – поносан је Борјан.

Припремни период је завршен, остало је гланцање форме.

– Велики посао смо одрадили, припремили се на физичком плану за све оно што нас очекује. Имали смо пет провера, свака нам је донела нешто позитивно и некако сам све уверенији да би и ова нова ера са Дејаном Станковићем могла бити успешна као и она претходна са Милојевићем. Мислим да само треба имати ту жељу и веру у све што радимо. Као што Мистер каже, треба веровати у све што је он донео. Ако верујемо, то ће и да се покаже на терену. Ја да не верујем, не бих био овде. Верујем да ће Звезда и ове године да направи велике ствари.

До пролећне премијере против Чукаричког остало је још нешто више од недељу дана. Капитен нашег тима сматра да ће се у мају дотићи зацртани циљеви.

– Желим и да као капитен Црвене звезде подижем трофеје, то је један од разлога зашто ми се није ишло у иностранство. Једва чекам да сезона почне, да чујем тај навијачки хук и да кренемо у одбрану титуле. Како је и Станковић рекао, улазимо у трку као да немамо 11 бодова предности. Морамо да потврдимо класу и покажемо зашто смо број један – истиче капитен нашег тима.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама