Fudbal Fudbal/Vesti

Žustro, takmičarski i na poslednjem treningu u Beleku

Izvor: SD Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su danas popodne poslednji trening na pripremema u Beleku pred sutrašnji povratak u Beograd.

Pripremni period u Turskoj za fudbalere Crvene zvezde završio se , kako je uostalom bilo sve vreme boravka u Beleku. Posle aktivacije i zagrevanja, fudbaleri su se podelili u dve grupe. Oni koji su izneli najveći teret jučerašnje utakmice protiv Dunajske Strede, a sa njima i roviti Milan Gajić, sa kondicionim trenerom Markom Vasiljevićem odradili su lagani trening oporavka.

Druga grupa fudbalera koja je igrala u poslednjih 20-tak minuta, pojačana oporavljenim Aleksom Vukanovićem, radila je sa šefom struke Dejanom Stankovićem i njegovim saradnicima na nekim detaljima u igri, ali i odigrala muških 30-tak minuta intenzivnog fudbala. U igri na dva gola, na skraćenom prostoru, podeljeni u dve ekipe “bele“ i „crvene“, fudbaleri su žustrom tempu nametnuli jak takmičarski duh. Ni snažan vetar im nije smetao, dugo je bilo nerešeno, borba se rasplamsala, da bi na kraju pobedio tim koji je pojačao pomoćni trener Nenad Milijaš.

Crvena zvezda je završila pripreme ovim treningom, sutra će već biti u Beogradu gde će do 15. februara i meča sa Čukaričkim na Banovom brdu biti urađeni oni fini radovi kako bi start prolećnog dela protekao prema željama crveno-belih.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama