Фудбал Фудбал/Вести

Жустро, такмичарски и на последњем тренингу у Белеку

Извор: СД Црвена звезда

Фудбалери Црвене звезде одрадили су данас поподне последњи тренинг на припремема у Белеку пред сутрашњи повратак у Београд.

Припремни период у Турској за фудбалере Црвене звезде завршио се , како је уосталом било све време боравка у Белеку. После активације и загревања, фудбалери су се поделили у две групе. Они који су изнели највећи терет јучерашње утакмице против Дунајске Стреде, а са њима и ровити Милан Гајић, са кондиционим тренером Марком Васиљевићем одрадили су лагани тренинг опоравка.

Друга група фудбалера која је играла у последњих 20-так минута, појачана опорављеним Алексом Вукановићем, радила је са шефом струке Дејаном Станковићем и његовим сарадницима на неким детаљима у игри, али и одиграла мушких 30-так минута интензивног фудбала. У игри на два гола, на скраћеном простору, подељени у две екипе “беле“ и „црвене“, фудбалери су жустром темпу наметнули јак такмичарски дух. Ни снажан ветар им није сметао, дуго је било нерешено, борба се распламсала, да би на крају победио тим који је појачао помоћни тренер Ненад Милијаш.

Црвена звезда је завршила припреме овим тренингом, сутра ће већ бити у Београду где ће до 15. фебруара и меча са Чукаричким на Бановом брду бити урађени они фини радови како би старт пролећног дела протекао према жељама црвено-белих.

Скочи на траку са алаткама