Кошарка Кошарка/Вести

На дерби само са сезонским картама

КК Црвена звезда мтс домаћин је утакмице 18.кола АБА лиге јтд са Партизаном, а меч је проглашен утакмицом “повишеног ризика” након састанка са представницима МУП РС и свих служби које су укључене у организацију ове утакмице, која се игра 03.02.2020. године у дворани “Александар Николић” од 18 часова.

Интересовање навијача Црвене звезде за овај меч је велико, а клуб овом приликом обавештава јавност, да КАРАТА У СЛОБОДНОЈ ПРОДАЈИ НЕЋЕ БИТИ, НИТИ ЋЕ БИТИ БИЛО КАКВЕ ДИСТРИБУЦИЈЕ БЕСПЛАТНИХ ДНЕВНИХ КАРАТА.

У понедељак у халу ће моћи да уђу само власници сезонских карата КК Црвена звезда којих ове сезоне има у рекордном броју који практично достиже капацитет хале “Александар Николић”, док је изузетно мали контигент дневних карата припао искључиво спонзорима и пријатељима клуба.

КК Црвена звезда овом приликом и за ову утакмицу жели да награди за верност све власнике и купце ЕЛ пакета који важе за утакмице црвено-белих у “Штарк Арени” који ће у понедељак имати своја места у хали “Александар Николић” по следећем распореду:

Власници Евролига пакета 400 СЕВЕР – улазе на трибину Б Хале Александар Николић
Власници Евролига пакета 400 ЈУГ – улазе на трибину А хале Александар Николић
Власници Евролига пакета 200 ЛОЖА СЕВЕР – улазе на трибину Партер 4

Сви власници сезонских улазница КК Црвена звезда мтс улазиће на своја места која су обезбедили куповином своје сезонске карте, без икаквих измена, укључујући и трибину Д и партер 4.

Сходно пропозицијама такмичења (тачка 3.10) и договору са састанка безбедности на коме је био присутан и представник КК Партизан, гостујућих навијача неће бити, а клуб подсећа да је за такмичарску сезону 2019-2020 продао и велики број сезонских карата за трибину Д за најмлађе и њихове родитеље у оквиру програм Звездаш Јуниор!

Такође, сходно тачки 3.6 пропозиција такмичења, службена лица КК Партизан НИС добиће за њихове потребе и на бази реципроцитета, идентичан број карата као за меч који је одигран у новембру 2019. године када је домаћин био Партизан и у складу са пропозицијама такмичења, и капацитетом дворане у којој се игра утакмица.

КК Црвена звезда мтс још једном позива све своје навијаче да у понедељак испуне дворану до последњег места, помогну екипи да у сјајном спортском амбијенту уз фер и коректно и спортско навијање, дође до нове победе којом би потврдила пласман пред плеј оф регионалног такмичења, и ухватила добар ритам пред старт доигравања у овом такмичењу, али и наредне утакмице у врло згуснутом календару (Панатинаикос, Химки, Морнар, почетак завршнице купа).

Капије дворане биће отворене два сата пре почетка меча, а КК Црвена звезда мтс апелује на све који буду долазили у дворану, да се ка њој упуте раније, због детаљних контрола које ће бити спроведене на свим улазима.

Утакмица Црвена звезда мтс – Партизан НИС игра се у понедељак од 18 часова.

КК Црвена звезда мтс

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Скочи на траку са алаткама