Кошарка Кошарка/Вести

Филип Анђушић црвено-бели до 2024. године

КК Црвена звезда мтс осигурао је још један вредан потпис са талентованим играчем пред којим је будућност српске кошарке .

Први професионални уговор са црвено-белима у трајању од 4 и по године потписао је Филип Анђушић, талентовани јуниор нашег клуба, Бивши МВП кадетске лиге Србије и један од најталентованијих играча у свом годишту (2002) у целој Европи на својој позицији.

Филип је висок 208 центиметара, може да покрива позиције крилног центра и центра. Поникао је у КК Пљевља, а након тога је био члан КК Визура, одакле је, исказавши велики таленат и перспективу прешао прошлог пролећа у Црвену звезду.

Анђушић је током маја 2019.године потписао стипендијски уговор са КК Црвена звезда мтс и одмах појачао јуниорски тим црвено-белих за који наступа ове сезоне са великим успехом.

Првим професионалним уговором са КК Црвена звезда Филип је везао своју будућност и даљи кошаркашки развој уз наш клуб чији је велики навијач, а Црвена звезда је још једном показао да има јасно постављен систем у коме је развој младих играча и њихово потписивање првих професионалних уговора са клубом, врло важан део стратегије и планирања даљих корака КК Црвена звезда:

– Изузетна ми је част и срећа, што сам потписао први професионални уговор са Црвеном звездом. Приликом потписивања стипендијског уговора рекао сам да ме чека пуно рада и тренинга, како би се изборио за моју шансу у Црвеној звезди. Сада када сам везао моју будућност за Црвену звезду, могу једино да наставим да радим још више и напорније, јер тек сада иду највећи изазови. Са друге стране, гледајући многе играче који су прошли овај пут пре мене, на мени је само да радим и да се изборим за своју шансу – рекао је Анђушић приликом потписивања првог уговора са црвено-белима.

КК Црвена звезда жели пуно успеха Филипу Анђушићу, од кога пуно очекује у даљим наступима у нашем клубу у коме ће остати до 2024.године.

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Скочи на траку са алаткама