Fudbal Fudbal/Vesti

„Vučice“ dočekuju Vrščanke u prvoj pripremnoj utakmici

Prvi deo priprema za crveno-bele „Vučice“ je okončan. Rad isključivo na sticanju snage je iza naših devojaka, pa će u narednom periodu ekipa trenera Slaviše Čule započeti sa odigravanjem pripremnih susreta u kojima će fokus biti na tehničko-taktičkom uigravanju.

Već u nedelju 2. februara crveno-bele će odigrati prvi prijateljski susret. Za početak serije mečeva odabran je nešto lakši rival pa će „Vučice“ imati priliku da se dobro istrče i pokažu dokle se stiglo sa dosadašnjim radom. Na terenu sa veštačkom travom stadiona „Rajko Mitić“ stiže ekipa OFK Banata iz Vršca. Vrščanke su članice Druge ženske lige Srbije grupa „Sever“ (treći rang takmilenja) i nakon prvog dela šampionata zauzimaju petu, poslednju poziciju sa samo jednim trijumfom.

Treba napomenuti da je ekipa OFK Banata i tokom prethodnih letnjih priprema bila gost našeg kluba, ali s`obzirom na kvalitet ove ekipe u Beograd su doputovali u kombinovanom sastavu pošto je devojkama bilo pridodato i nekoliko momaka članova mlađih kategorija vršačkog kluba. I pored te činjenice naše „Vučice“ su taj susret bez većih problema rešile u svoju korist rezultatom 3:1, a u istu strelaca upisale su se Jovana Stojanović, Mirela Tenkov i Aleksandra Savanović.

Biće ovo lepa prilika da Zvezdaška javnost vidi kako će naš stručni štab nadomestiti odlaske Sande Malešević, Ređine Mogolole, Teodore Burkert i Jelene Raičević, a istovremeno i da se upozna sa igračicama koje su nedavno pristigle iz zemunske Sloge Margitom Vasović i Nikoletom Nikolić.

– Prijateljska utakmica:
ŽFK Crvena zvezda – OFK Banat Vršac
Stadion: Teren sa veštačkom travom stadiona „Rajko Mitić“
Datum: Nedelja, 2. februar
Početak: 15:30 časova

Već sada je poznato da će naše fudbalerke u narednom periodu odigrati prijateljske susrete protiv lidera mađarskog šampionata ekipe Ferencvaroša TC iz Budimpešte, kao i već tradicionalni susret sa najtrofejnijom ekipom i aktuelnim liderom hrvatskog šampionata ŽNK Osijek. O terminima ovih susreta naknadno ćemo vas obavestiti.

Izvor: mojacrvenazvezda.net

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama